Regner ikke med å finne savnet 59-åring i live

Forsvant i Meråker søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet regner ikke med at de finner Torbjørn Foss, som har vært savnet i Meråker siden, i live, skriver Adressa.

- Vi søker nå etter en antatt omkommet, sier operasjonsleder i Nord-Trøndelag politidistrikt, Svein Olav Bruun, til Adressa.

Den 59 år gamle journalisten og fotografen Torbjørn Foss ble meldt savnet etter han ikke kom tilbake fra en fjelltur på søndag, og siden da har store styrker lett etter mannen, uten resultat.

Bilen til 59-åringen ble funnet i Mannsæterbakken, Meråker, sent søndag kveld, men det er fremdeles ingen spor etter mannen.

- Området er nå så gjennomsøkt at vi vil ikke sette i gang noe praktisk søk på bakken igjen før vi har reorganisert oss eller fått noen nye ideer eller opplysninger, sier Bruun til Adressa.

Operasjonslederen sier at de på ingen måte har gitt opp å finne Torbjørn Foss, men at de nå ikke lenger regner med å finne han i live.

Frivillige som vil fortsette å lete etter Foss utover fredagen har mulighet til dette opplyses det fra Sivilforsvaret i Stjørdal.