MULIG HENLEGGELSE: Politiet har ikke pågrepet noen for drapsforsøk på en 11-årig norsk gutt som ble funnet hengt med et snøre rundt halsen i dette treet, langfredag i år. Han ble reddet av forbipasserende. Foto: Erik Mårtensson / SCANPIX
MULIG HENLEGGELSE: Politiet har ikke pågrepet noen for drapsforsøk på en 11-årig norsk gutt som ble funnet hengt med et snøre rundt halsen i dette treet, langfredag i år. Han ble reddet av forbipasserende. Foto: Erik Mårtensson / SCANPIXVis mer

Regner med å henlegge sak om hengningsforsøk

Ble funnet heist opp i et tre med en løkke rundt halsen og føttene så vidt nær bakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet regner derfor med at de kommer til å henlegge saken neste uke, skriver lokalavisa Värmlands Folkblad.

Svensk politi har ikke klart å finne ut hvem som sto bak hengningsforsøket på en 11 år gammel norsk gutt på en campingplass i Värmland i Sverige i påsken.

Gutten ble funnet heist opp i et tre med en løkke rundt halsen og føttene så vidt nær bakken.

Etter en lang rekke avhør både i Sverige og Norge som ikke har ført noen vei, sier politiadvokat Per Svensson at saken har kjørt seg fast. Forrige uke ble to jenter fra Oslo avhørt, men heller ikke disse jentene satt inne med viktige opplysninger i saken.

- Nå mener vi at alt det vi kan gjøre er gjort. Antakelig kommer vi til å avslutte etterforskningen neste uke og droppe mistanken mot de to unge nordmennene, sier Svensson.

Det var rundt 500 gjester på Haganäsets camping i Eda ved Charlottenberg da den norske gutten ble funnet hengt opp i treet. Mange av dem var nordmenn. Gutten slapp fra hendelsen uten fysiske skader.

(NTB)