Reidar Nordby slutter i Norsk Tipping

Men fortsetter som ekstern rådgiver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Reidar Nordby slutter nå helt i Norsk Tipping etter avsløringene om skattejuks. Det kom fram i NRKs Redaksjon EN i kveld.

- Jeg har hatt samtaler med Reidar Nordby i går og i dag. Og hans arbeidsforhold i Norsk Tipping kommer til å bli avsluttet, sier styreleder i Norsk Tipping, Sigmund Thue til NRK.

Thue antyder at han hadde informert Nordby om beslutningen før han annonserte det på tv, og andre aktører har også vært av samme oppfatning.

- Da Thue slapp den nyheten på NRK refererte han til samtaler mellom dem. Nordby visste om dette på forhånd, sier Steinar Hardersen, leder i Tippekommisjonærenes landsforening til Dagbladet.no.

Nordby ønsker selv ikke å uttale seg i kveld, men etter samtaler med familien hans viser det seg at Thues oppfatning av de omtalte samtalene nok må være en helt annen enn hovedpersonens. Den avgåtte tippesjefen satt hjemme med familien og så på Redaksjon EN da styrelederen sa at Nordby hadde fått sparken. Og beskjeden skal ha kommet som et sjokk på dem alle. 

Retter skytset mot styrelederen

Nordby gikk tidligere denne uken av som tippesjef etter avsløringer om skattejuks. Han skulle opprinnelig fortsette som rådgiver i Norsk Tipping, men er nå ute av selskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer