Reis med skatten din

Hver nordmann har gjennomsnittlig fått 6000 kroner tilbake på skatten. Dette holder til en langhelg i Peking. Den billigste høstreisen er en tur med danskebåten. Men vil du oppleve litt mer enn en lille en og danskepølse, kan du for en tusenlapp komme deg til Stockholm. Amsterdam, London. I tillegg er uspesifiserte sydenreiser tilgjengelige for rundt 2000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SAS Direkte kan skilte med 990 kroner for en weekend i Stockholm. For 3300 kroner er verdens eple - New York - under dine føtter. Hollywood og Los Angeles er innen rekkevidde for 5300 kroner .

- Det er lett å få billett. De fleste nordmenn reiser innen Norge. Men Amsterdam, Paris og London er populære reisemål for shopping- og kulturinteresserte nordmenn, sier salgssjef Bjørn Vidar Nilsen ved SAS Direkte.

Få plasser

Fristes du mer av sol, sjø og parasolldrinker, bør du løpe til mølla. Reiseselskapene melder om fulle fly til palmer og sus langs Middelhavet. Grunnen er høstferien og at folk i hele år har vært nøye med å bestille feriereisen på forhånd. Først i midten av oktober er det mulig å få billetter, og da ikke til de mest reduserte prisene.

- 1599 kroner for en uspesifisert billett til Izmir i Tyrkia er det billigste nå, sier Langbråten.

For 2500 kroner kan du beundre klippene og bølgene langs Algarvekysten i Portugal eller dra på grisefest med andre nordmenn på Gran Canaria med Star Tour som arrangør.

Ving feriereiser foreslår Thailand i slutten av oktober til 5195 kroner , eller Madeira til 3300 kroner for uspesifisert bosted. Roma kan nytes 25.oktober til rundt 4000- 5000 kroner avhengig av hotellstandard, mens en ferie på Kypros koster fra 2900 kroner.

Pyramidene Tours tilbyr reiser for to til Faraoenes hjemland for skarve 3000 kroner per reisehode.

NEW YORK: Populær i høst.