Reisemareritt for 150 sunnmøringer

Først ble de 150 sydenturistene fra Sunnmøre kraftig forsinket på Vigra lufthavn og deretter ved en mellomlanding i Nord-Spania. Til slutt ble reisen med Star Tour mot Lanzarote avbrutt fordi flyplassen var stengt for natta. Reiselederen brøt sammen i gråt under flykaoset, skriver Sunnmørsposten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De uheldige passasjerene måtte også vente en hel dag på innsiden av flyterminalen på Tenerife, bare en halvtimes flytur unna reisemålet. Hele ti av de reisende var under to år.

- Vanvittig! Vi var på reise i over ett døgn med små barn. Vi fikk ikke vite noe og ingen kunne hjelpe. Den eneste vi fikk av mat var en liten hamburger, sier passasjer Gunn Bente Drevland til Sunnmørsposten.

Det var onsdag at sunnmøringene la ut på det som skulle vært en to ukers drømmetur til ferieøya Lanzarote. Fire og en halv times forsinkelse på flyplassen ved Ålesund gikk med før flyet var i luften. Ved mellomlanding i

Santiago i Spania førte tekniske problemer til to og en halv times venting i flyet.

- Til slutt kom kapteinene og sa til oss at det ikke ble noen landing på Lanzarote i natt. Flyplassen var stengt for natta, forteller Gunn Bente Drevland. Dermed ble det overnatting.

Etter en dags venting på flyplassen i Tenerife var forvirringen komplett, og den danske reiselederen skal ha brutt sammen i gråt, skriver Sunnmørsposten.

Administrerende direktør Frode Hansen i Star Tour innrømmer at passasjerene ikke har fått den informasjon eller service de har krav på. Han fastslår at de reisende vil få tilbakebetalt deler av turen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer