Reiser du etter sola? Her får du mye for pengene

Stedene hvor du betaler minst for mest.

SPLIT:  Badebyen Split i Kroatia er blitt et yndet feriemål for nordmenn de siste årene. Byen hevder seg også godt på lista over feriedestinasjonene hvor det ikke koster flesk å tilbringe tid. Her et bilde fra en av byens mange badeplasser i 2013. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SPLIT: Badebyen Split i Kroatia er blitt et yndet feriemål for nordmenn de siste årene. Byen hevder seg også godt på lista over feriedestinasjonene hvor det ikke koster flesk å tilbringe tid. Her et bilde fra en av byens mange badeplasser i 2013. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Har du oppholdt deg hjemme i ferien, men lengter etter et sted hvor sola skinner litt oftere og temperaturene er litt høyere enn i Norge?

Ikke fortvil, det er ikke for sent å dra, men du bør kanskje vente litt hvis du vil dra fordel av noe mer gunstige priser på flybilletter og hoteller.

Stabiliserer seg i august Ikke overraskende er prisene på flybilletter høyest når flest skal ut og reise, og aller høyest rundt fellesferietider. I starten av august begynner prisene å synke igjen, viser blant annet et kjapt søk på nettsida flybilligst.com.

Prisene forholder seg ganske stabile i en måned fram til september, da går de litt opp, men det er fremdeles billigere enn i høysesongen.

For en person tur/retur kan du fly til Alicante i Spania for rett i underkant av 2000 kroner.

Spontantur Du kan gjøre det enda billigere hvis du er spontan og hiver deg på en pakkereise gjennom for eksempel Restplass. For en person koster de billigste alternativene drøyt 4700 kroner for seks netter på et såkalt firestjernes hotell i Malaga i Spania, all inclusive.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer