- Reiste på bonuspoeng

Svenske Christine (34) brukte bonuspoengene på AF447-flighten. Ektemannen og datteren tok et annet fly.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| RIO DE JANEIRO/OSLO (Dagbladet): I går skrev den svenske avisa Expressen at Christine Badre Schnabl (34) og ektemannen reiste med ulike fly fra Rio de Janeiro fordi de fryktet en flyulykke.

Christine reiste med ulykkesflyet AF447 sammen med parets fem år gamle sønn. Hennes ektemann og deres yngre datter dro på et fly i forveien.

Familien skulle deretter reise samlet til Sverige for å tilbringe noen ferieuker der.

Brukte bonuspoeng
Familien var svært reisevant, og hadde derfor spart opp bonuspoeng som de brukte på det som skulle ha vært sommerens ferietur til Sverige.
Flere Dagbladet har vært i kontakt med avviser at det var frykten for en ulykke som gjorde at familien delte seg da de skulle reise.

- Ifølge kollegene hennes var det økonomiske og praktiske hensyn som lå til grunn. Det ble rett og slett billigere slik, forklarer sjømannspresten i Rio, Anne Netland.

Bekjente av Christine, blant annet ved institusjonen Abrigo, et mødrehjem for unge, gravide kvinner i Itaborai utenfor Rio bekrefter også dette overfor Dagbladet.

Arbeidet for Innovasjon Norge
Innovasjon Norge bekreftet i går kveld overfor Dagbladet at Christine Badre Schnabl er en av de savnede etter flystyrten.

— Badre Schnabl jobbet ved kontoret vårt i Rio. Hun skulle hjem på ferie til Sverige med familien sin, sier informasjonsdirektør Kjetil Svorkmo Bergmann i Innovasjon Norge til Dagbladet.

SAVNET: Svenske Christine Badre Schnabl (34) reiste med AF477 sammen med sin fem år gamle sønn. Foto: PRIVAT
SAVNET: Svenske Christine Badre Schnabl (34) reiste med AF477 sammen med sin fem år gamle sønn. Foto: PRIVAT Vis mer