- Reiste på bonuspoeng

Svenske Christine (34) brukte bonuspoengene på AF447-flighten. Ektemannen og datteren tok et annet fly.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| RIO DE JANEIRO/OSLO (Dagbladet): I går skrev den svenske avisa Expressen at Christine Badre Schnabl (34) og ektemannen reiste med ulike fly fra Rio de Janeiro fordi de fryktet en flyulykke. Christine reiste med ulykkesflyet AF447 sammen med parets fem år gamle sønn. Hennes ektemann og deres yngre datter dro på et fly i forveien.Familien skulle deretter reise samlet til Sverige for å tilbringe noen ferieuker der.

Brukte bonuspoengFamilien var svært reisevant, og hadde derfor spart opp bonuspoeng som de brukte på det som skulle ha vært sommerens ferietur til Sverige. Flere Dagbladet har vært i kontakt med avviser at det var frykten for en ulykke som gjorde at familien delte seg da de skulle reise.

- Ifølge kollegene hennes var det økonomiske og praktiske hensyn som lå til grunn. Det ble rett og slett billigere slik, forklarer sjømannspresten i Rio, Anne Netland.

Bekjente av Christine, blant annet ved institusjonen Abrigo, et mødrehjem for unge, gravide kvinner i Itaborai utenfor Rio bekrefter også dette overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer