- Reiste seg i flyet og skrek «alle er forgiftet!»

Mann overmannet om bord - passasjerfly møtt av kriseberedskap på Newark-flyplassen i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Store politistyrker, mannskaper fra FBI, ambulanser og andre redningsmannskaper sto i kveld i beredskap på den internasjonale delen av flyplassen Newark i USA for å ta i mot et passasjerfly fra selskapet United.

Det skjedde etter at en passasjer, mens flyet var i lufta på vei fra Hongkong, skal ha kunngjort at samtlige om bord var forgiftet, melder nyhetsbyrået AP.

Ifølge en FBI-talsmann på flyplassen gikk de første meldingene fra flyet ut på at mannen hadde reist seg fra setet sitt og skreket «Vi blir alle forgiftet! Dere har alle blitt forgiftet!», skriver avisa The Star Ledger.

Personer om bord  overmannet den aktuelle passasjeren og hadde kontroll på ham da flyet landet trygt på Newark i 19.40-tida norsk tid.

Ingen skal så langt ha symptomer på å være forgiftet på noen måte, men myndighetene tok alle forholdsregler da den dramatiske meldingen kom.

- Underveis fra Hongkong til Newark lagde en passasjer bråk om bord på United flight 116. Besetningen fulgte sine prosedyrer og flighten fortsatte i henhold til ruteplanen, sier Jennifer Dohm, en talskvinne for United Airlines.