Endelig solgt:  Magnus Reitans villa på Nesøya gikk for 35 millioner kroner. Foto: Privatmegleren/FA
Endelig solgt: Magnus Reitans villa på Nesøya gikk for 35 millioner kroner. Foto: Privatmegleren/FAVis mer

Reitan har solgt Nesøya-luksus - men Teslaen ble ikke med

Magnus Reitan tilbød en Tesla på kjøpet for den som bladde opp 40 millioner for palasset på Nesøya i Asker. Nå er eiendommen solgt for 35 millioner - uten Teslaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): - Jeg kan bekrefte at eiendommen er solgt, sier eiendomsmegler Odd Kalsnes i Privatmegleren Aveny til Finansavisen.

- Med Teslaen?

- Nei. Teslaen følger ikke med.

Kalsnes vil imidlertid ikke oppgi navnet på kjøperen som skal ha gitt 35 millioner kroner for mursteinspalasset på Nesøya.

Magnus Reitan kjøpte høsten 2012 en byvilla på Frogner - vegg i vegg med hovedkvarteret til Petter Stordalens Nordic Choice Hotels. Prisen var 50 millioner før oppussing. Deretter la han ut sitt eget hovedkvarter i Taglugnveien 13 på Nesøya med en teknisk verdi på 46 millioner og en prisantydning på 40, skriver Finansavisen.

Reitan ga opprinnelig 28 millioner for prakteiendommen tilbake i 2003, og har siden lagt inn minst 10 millioner kroner i oppussing. Yngstebror Reitan sparte nemlig ikke på noe under renoveringen.

«Det er en standard helt uten like. De har brukt mye penger på dette. Strandlinjen er en ordentlig beach som du må til Rivieraen for å se», uttrykte Kalsnes høsten 2013.

Eiendommen ble imidlertid trukket fra markedet i påvente av at familien skulle gjøre ferdig Frogner-eiendommen.

To år tidligere solgte storebror Ole Robert Reitan sin betydelig mindre villa et steinkast unna lille-brorens villa på Nesøya etter å ha kjøpt sin byvilla på Uranienborg to år tidligere. Skeidar-arving Martin Andresen kuppet storebrorens Nesøya-eiendom for 30 millioner, skriver Finansavisen.

Magnus Reitans villa har et samlet areal på 488 kvadratmeter og en tomt på nærmere 3 mål.

Flere nyheter Kuttet prisen 18 mill. på luksusbolig
Tesla-gave lokker ikke boligkjøperne til Reitans villa
Reitan fikk ikke solgt - huset trekkes fra markedet
Selger slott med Tesla på kjøpet