Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Reitan kuttet to millioner – hytteluksus er fortsatt usolgt

Hyttemarkedet koker, men ikke alt er like lettsolgt.

:Dyrt på Norefjell: Eiendomsmegler Morten Høegh har solgt fritidseiendommer på Norefjell for til sammen 23,2 millioner kroner de siste ukene. Magnus Reitans fjelleilighet er fortsatt usolgt. Foto: Finansavisen
:Dyrt på Norefjell: Eiendomsmegler Morten Høegh har solgt fritidseiendommer på Norefjell for til sammen 23,2 millioner kroner de siste ukene. Magnus Reitans fjelleilighet er fortsatt usolgt. Foto: Finansavisen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Finansavisen: Til tross for at hyttemeglerne jubler over en vesentlig bedre start på året enn i fjor, er det ikke alle objektene som fyker like lett ut.

Reitan-luksus fortsatt usolgt

Finansavisen skriver at milliardærarving Magnus Reitan fortsatt ikke har fått solgt sin fjelleilighet som ligger midt på Norefjell alpinanlegg.

Den over 300 kvadratmeter store toppleiligheten i fritidskomplekset på Norefjell, ble først lagt ut for salg i desember 2016.

Den gang var prisantydning 25 millioner kroner.

Kuttet to millioner

Litt over et år senere er prisen kuttet med to millioner, men fjelleiligheten er fortsatt usolgt, opplyser eiendomsmegler Morten Høegh i Sem og Johnsen til Finansavisen.

Magnus Reitan kjøpte selv leiligheten for 9,7 millioner kroner i 2007, men eiendomsmegleren har tidligere uttalt til Dagens Næringsliv at den er «svært påkostet».

Høegh har solgt fire fritidseiendommer på Norefjell for tilsammen 23,2 millioner kroner de siste par ukene, hvorav det dyreste objektet var en leilighet til 10,6 millioner.

På spørsmål fra avisen om hva som er siste status på Reitan-hytta, svarer Sem og Johnsen-megleren;

– Vi jobber med en interessent, sier Høegh.

Flere økonomisaker:

Søndagens aksjetips

Kan Norges Bank snakke kronen opp?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!