Reitan-prins flytter til London

Rema-sjef Ole Robert Reitan (35) blir pendler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rema-arvingen flyttet sammen med sin familie til London for snaue tre uker siden. Hans sekretær Tove Solberg sier til NA24 at han fortsatt er administrerende direktør i Rema 1000, og at han skal pendle fram og tilbake i ett år for å ivareta sine oppgaver i firmaet.

- Det spiller ingen rolle hvor han bor i forhold til den jobben han har. Han reiser mye og ivaretar sin jobb uansett hvor i verden han er, sier hun.

Skal gå på skole

Ifølge sekretæren er bakgrunnen for London-oppholdet er at Ole Roberts kone, Monica, og barna skal gå på skole der et år, sier hun.

Familien har leid et hus utenfor London. De har til nå bodd i en stor villa på Nesøya.


Pengemaskin

Rema 1000 hadde i første halvår i år en omsetning på 11,8 milliarder kroner - en økning på ca. 10 prosent i forhold til samme perode i fjor. Driftsresultat var på 463 millioner, en økning på 100 mill. i forhold til  i fjor. Dagligvare-virksomheten er dermed den største pengemaskinen i Reitangruppen, som også omfatter bl.a. Seven Eleven og Narvesen.

Celeber fotballkamp

FLYTTER UTENLANDS: Rema 1000-sjefen Ole Robert Reitan(35) flytter sammen med kona Monica Tønnesen Reitan og barna til London. Her ankommer de lillebror Magnus Reitans 30-årsfest i 2005. FOTO: HNAN ARNE VEDLOG/DAGBLADET
FLYTTER UTENLANDS: Rema 1000-sjefen Ole Robert Reitan(35) flytter sammen med kona Monica Tønnesen Reitan og barna til London. Her ankommer de lillebror Magnus Reitans 30-årsfest i 2005. FOTO: HNAN ARNE VEDLOG/DAGBLADET Vis mer

I forrige uke var Ole Robert og lillebroren Magnus Reitan på den mye omtalte fotballkampen mellom Rosenborg og Chelsea, der også kulturminister Trond Giske var med. Trøndergjengen heiet så voldsomt på sitt lag at de ble upopulære på VIP-tribunen, der de satt blant sure Chelsea-supportere.

Ifølge Trond Giske følte de norske Rosenborg-entusiastene det så ubehagelig at de ba om å få bytte plasser på tribunen.