- Reiten har gitt opp Hydro-navnet i Statoil-fusjon

Hydro-sjef Eivind Reiten tror ikke lenger det blir et helt nytt navn på den sammenslåtte olje- og gassgiganten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hydro-sjef Eivind Reiten har ifølge Aftenposten gitt opp håpet om å få et helt nytt navn på den sammenslåtte olje- og gassgiganten Hydro og Statoil.

Mandag kveld forhandlet Hydro og Statoil atter en gang om hva oljegiganten skal hete. Navnestriden skulle ha vært løst i løpet av mandag, men partene var ikke blitt enige da Aftenposten gikk i trykken.

Ifølge avisen har Hydro-ledelsen de siste dagene kjempet for at navnet skulle bli «HydroStatoil». Men ifølge avisen er spørsmålet nå heller om «Hydro» i det hele tatt blir med i navnet, slik at det blir «StatoilHydro» eller om det bare blir «Statoil».

På spørsmål om navnespørsmålet er avklart, svarte Hydros konsernsjef Eivind Reiten klokken 18 på vei ut av Hydros hovedkontor på Vækerø i Oslo:

- Jeg tror det går bra.

I et intervju med Aftenposten lørdag ga olje- og energiminister Odd Roger Enoksen uttrykk for at han kunne leve med både «Statoil» alene og «StatoilHydro».

Navnestriden har pågått kontinuerlig siden de to selskapene offentliggjorde fusjonen 18. desember i fjor. Da ble det slått fast at oljegiganten skulle få et helt nytt navn.

NTB