Reiten slår tilbake

- Usanne rykter og ondsinnet løgn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): – Jeg har mye ugjort og har ingen planer om å trekke meg, sier Eivind Reiten i et intervju med NRK.

Nå slår Hydros konsernsjef tilbake mot kritikerene, etter å ha holdt seg taus under hele opsjonskrisen. I flere intervjuer i går hevdet Reiten at det ikke er riktig, som Dagbladet skrev forrige uke, at han skal ha planlagt opsjonskuppet allerede i januar, og at saken skal ha vært diskutert på et møte i konsernledelsen.

– Det er en av flere usanne og nokså ondsinnede historier som har versert. Dette har vært omtalt i konsernledelsen i to setninger fra meg i mai, tror jeg. Jeg orienterte om at styret arbeidet med å avvikle opsjonsordningen i form av at man kunne gi en engangsutbetaling for samtlige opsjoner. Jeg husker også jeg sa at jeg føler at utover det er det ikke er naturlig at vi som konsernledelse drøfter den saken. Og det å sitte og se på at man da lager den form for ryktespredning som til og med senere er henvist til i en ... en juridisk betenkning er vel et høflig uttrykk, det er ikke spesielt greit, sier Reiten til Aftenposten.

BA-HR i baret

– Jeg liker dårlig at man i en opprørt situasjon lager den type rykter. Det skaper et bilde av at dette har vært snuskete og uredelig. Det er noe av det jeg liker aller minst, sier Reiten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer