Reklame-leopard Troja (16) angrep modell

En tysk modell skal ha blitt angrepet av leoparden Troja mens hun ble tatt bilder av.

ANGREP: Dette er ifølge Bild leoparden Troja (16) i en TV-reklame fra 2013. Tirsdag skal han ha angrepet en 36 år gammel kvinne. Det er ikke kvinnen på bildet ble angrepet. Foto: Panasonic
ANGREP: Dette er ifølge Bild leoparden Troja (16) i en TV-reklame fra 2013. Tirsdag skal han ha angrepet en 36 år gammel kvinne. Det er ikke kvinnen på bildet ble angrepet. Foto: Panasonic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 36 år gammel tysk fotomodell skal ha fått alvorlige hodeskader og blitt fløyet til sykehus med helikopter etter at hun ble angrepet av en leopard, skriver BBC.

Angrepet skal ha skjedd inne i en innhegning på et «eldrehjem» for pensjonerte show-dyr.

Dyret som angrep, skal være Troja (16), som flyttet inn i dyreparken etter å ha gjort ferdig sin karriere som reklame-leopard, skriver BBC. Han bor i innhegningen sammen med broren sin Paris (18).

Ifølge den tyske avisa Bild er det blant annet disse leopardene som var med i en rekke reklamer for TV-produsenten Panasonic for omtrent ti år siden.

Den 36 år gamle modellen skal ha vært på jobb i innhegningen, og ble angrepet under en photoshoot. Det er uklart hva slags prosjekt de tok bilder til.

Ifølge Bild skriver modellen på nettsidene sine at hun er en dyreelsker, som blant annet har hest, katter, duer og papegøye.

Det ble sendt ut en advarsel kort tid etter angrepet om at leopardene hadde rømt fra eldresenteret, men det viste seg å ikke stemme.

Den 48 år gamle eieren av eldresenteret sier til både Zeit online, BBC og Bild at hun ikke ønsker å kommentere hendelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.