Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Reklameguru: - Ap rammes av frykt

- Først når folk skjønner at regjeringens moderniseringsprosjekt ikke betyr slanking og privatisering, vil Arbeiderpartiet få forståelse for reformen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne mannen må ha hjelp

Det mener reklamemannen Kjetil Try. Han har jobbet i reklamebransjen i en årrekke og har flere ganger vært valgkamprådgiver for Arbeiderpartiet. I tillegg har han vært bestekompis med Jens Stoltenberg siden gymnaset. - Det Ap-regjeringen mener, er at offentlig sektor ikke skal svekkes, men styrkes. Men det vil ta tid før dette budskapet sitter. Til nå har ikke Ap klart å få dette tydelig nok fram, sier Try. Han skjønner at Jørgen Kosmo og andre i regjeringen er frustrerte og føler seg misforstått, og påpeker at budskapet ikke er lette å selge på kort sikt. - I Norge knyttes modernisering av offentlig sektor sammen med høyrepolitikk, rasjonalisering og privatisering. Selv om Ap sier de mener noe annet, blir førsteinntrykket hengende ved. kristian.skard@dagbladet.no eklameguru: - Ap rammes av frykt # - Først når folk skjønner at regjeringens moderniseringsprosjekt ikke betyr slanking og privatisering, vil Arbeiderpartiet få forståelse for reformen. # Av KRISTIAN SKARD # Det mener reklamemannen Kjetil Try. Han har jobbet i reklamebransjen i en årrekke og har flere ganger vært valgkamprådgiver for Arbeiderpartiet. I tillegg har han vært bestekompis med Jens Stoltenberg siden gymnaset.

- Det Ap-regjeringen mener, er at offentlig sektor ikke skal svekkes, men styrkes. Men det vil ta tid før dette budskapet sitter. Til nå har ikke Ap klart å få dette tydelig nok fram, sier Try.

Han skjønner at Jørgen Kosmo og andre i regjeringen er frustrerte og føler seg misforstått, og påpeker at budskapet ikke er lette å selge på kort sikt.

- I Norge knyttes modernisering av offentlig sektor sammen med høyrepolitikk, rasjonalisering og privatisering. Selv om Ap sier de mener noe annet, blir førsteinntrykket hengende ved.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media