Reklamerte for hasjsalg med plakat i vinduet

Men de som banket på døra, var politiet.

EN TIMES VENTETID: På reklameplakaten reklamerer 48-åringen med «1 time vent» og oppgir pris samt telefonnummer. Foto: Svein Aage Johnsen
EN TIMES VENTETID: På reklameplakaten reklamerer 48-åringen med «1 time vent» og oppgir pris samt telefonnummer. Foto: Svein Aage JohnsenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I stedet for hasjkjøpende kunder fikk en 48-åring fra Skien politiet på døra og måtte følge med til stasjonen i går. Det burde kanskje ikke komme som noen stor overraskelse på mannen:

I forkant av politibesøket hadde han nemlig aktivt annonsert for hasjsalg med en plakat som han hadde satt i vinduet hjemme. På plakaten ble det både spesifisert type, kvalitet, pris og telefonnummer - med garantien «1 time vent».

- Vi kom over en leilighet der det var klistret en plakat som reklamerte for hasjsalg. Det måtte vi sjekke ut, og oppsøkte 48-åringen hjemme, forklarer Gunnar Ramslien, operasjonsleder ved Telemark politidistrikt, til Dagbladet.

Inne i leiligheten fant politiet en mindre mengde stoff.

- Så man kan vel si at reklamen holdt det den lovet, bemerker operasjonslederen. Han opplyser at pågripelsen foregikk uten dramatikk.

Etter et avhør ble 48-åringen dimittert, etter å ha blitt ilagt ei bot for salgsstuntet.

- Vi får håpe han justerer kursen heretter, sier operasjonsleder Ramslien.