SEX-YACHT: Slik reklamerer arrangørene for sex-øyferien «Sex Island». Foto: Good Girls Company
SEX-YACHT: Slik reklamerer arrangørene for sex-øyferien «Sex Island». Foto: Good Girls CompanyVis mer

Reklamerte for sex-øyferie og to nye partnere daglig. Nå setter myndighetene foten ned

Skulle arrangeres denne helga.

Fire dager med «ubegrenset sex med to kvinner per dag» for 6000 dollar. Reklamefilm med nakne kvinner og titler som «narkotikavennlig». Slik markedsfører Good Girls Company for sin øyferie i Trinidad og Tobago. Ideen om arrangementet ble lansert i fjor, og ble mottatt med alt ifra omfavnelse til kraftig kritikk og frykt for prostitusjon og narkotika.

Tidligere denne uka bekreftet arrangørene overfor The Independent at sex-øyferien faktisk ville finne sted fra 14. til 17. desember. Ikke nok med det - prisen har blitt dumpet til 4500 dollar.

- Ikke tillatt

Tilbud eller ikke - nå har landets sikkerhetsminister satt foten ned. Det til tross for at firmaet hevder å ha en lisens som gir dem lov til å gjennomføre arrangementet.

- Jeg kommer til å gi instruksjoner til myndighetene og politiet om at dette ikke er tillatt i Trinidad og Tobago, sier Stuart Young til Trinidad & Tobago Guardian, og får støtte fra politiet.

- Det er absolutt ingen måte at noe så organisert og markedsført som dette kan skje i Trinidad og Tobago, sier landets politikommissær, Gary Griffith, til den lokale nyhetskanalen CNC3.

Stoppet i fjor

Arrangøren, som blant annet markedsfører turen med «50 kvinner, 25 billetter» holder på sin side fast på at sex-ferien er lovlig, ettersom alle kvinnene er over 18 år.

De vil imidlertid ikke avsløre det nøyaktige stedet for arrangementet overfor The Independent.

Ifølge The New York Post er det ikke første gang Good Girls Company forsøker seg på arrangementet Sex Island. Også i fjor skal selskapets fem eiere har prøvd seg på et lignende tilbud i Colombia. Resultatet ble da som nå at politikerne satte foten ned og sørget for at sex-øyferien ikke ble noe av.

«Vill båtorgie»

Også i Thailand har det tidligere vært markedsført liknende arrangementer som Sex Island. Så seint som i sommer ble en 49 år gammel mann fra Australia arrestert i smilets land, mistenkt for å arrangere båtturer der kundene hans kunne feste med prostituerte kvinner.

SEXBÅT I THAILAND: En 49 år gammel mann fra Australia annonserte i sommer for «ville båtorgier» i Thailand. Det likte politiet dårlig. VIDEO: Newsflare Vis mer Vis mer

Han skal ifølge ABC News ha reklamert for turene på Facebook som en «vill båtorgie».

49-åringen ble arrestert etter at en politibetjent utga seg for å være en kunde, og avtalte en båttur. Etter at pengene var mottatt, slo politiet til.

Han rømte først fra Pattaya til naboprovinsen Saraburi, men ble raskt sporet opp, og tirsdag var han i politiets varetekt på stasjonen i Pattaya.

Prisen på den nevnte båtturen skal ha variert fra 10 000 til 13 500 kroner avhengig av hva slags båt man ville ha. Han gjorde det også klart at kundene måtte regne med å betale kvinnene ekstra for seksuelle tjenester.