Rekord antall til Norwegian Wood

Norwegian Wood festivalen i Frognerbadet, som arrangeres for syvende gang den 6. og 7. juni, har hatt et rekordstort forhåndssalg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Trekkplastre som Van Morrison, Lou Reed og Bob Dylan kombinert med spennende nye artister fra inn og utland gjør at arrangørene regner med fullt hus begge dager.

- Vi har allerede forhåndsolgt bortimot 8000 billetter, dvs. nesten dobbelt så mange billetter som vi totalt solgte til festivalen i fjor, sier en av festivallederne, Jørgen Roll.

Norwegian Wood kan by på et stjernespekket program. I tillegg til plateaktuelle Lou Reed og Van Morrison stiller 3 x Grammy Award vinner Bob Dylan. Dessuten får festivalen besøk av Anouk fra Holland med over 25 000 solgte eksemplarer i Norge av platen «Nobodyäs wife».

På en egen talentscene spiller 8 nye norske rockeband.

- Målet har vært å utvikle et program som har både bredde og tyngde. Forhåndsalget tyder på at vi har lykkes, sier Jørgen Roll.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer