Rekorddyre villaer provoserer

Samtidig som antallet hjemløse i Los Angeles skyter i været, selges det luksusvillaer for rekordsummer.

REKORDSALG: Tirsdag meldte Los Angeles Times at denne eiendommen er blitt solgt for 120 millioner dollar. Det regnes som det største salget i Los Angeles' historie. Foto: Mark J. Terrill / AP / NTB Scanpix
REKORDSALG: Tirsdag meldte Los Angeles Times at denne eiendommen er blitt solgt for 120 millioner dollar. Det regnes som det største salget i Los Angeles' historie. Foto: Mark J. Terrill / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble det offentliggjort en rapport som viser at antallet hjemløse i byen Los Angeles har steget med 16 prosent det siste året. Donald Trump mener at det er et syn verdensledere bør spares for «når de kommer for å besøke USAs president».

- Verdensledere kan ikke se slike scener som utfolder seg i Los Angeles og San Francisco, sier Donald Trump til Fox News, og uttaler at situasjonen «ødelegger byene».

Dyre boligkjøp

Samtidig som Trump skaper debatt om de 36 000 hjemløse i Los Angeles, belyses kontrastene mellom de minst og mest privilegerte i byen ved at eiendommer selges for astronomiske summer.

Mandag skrev Variety at Uber-grunnlegger Garret Camp og hans samboer Eliza Nguyen har kjøpt en luksusvilla i Beverly Hills for 72,5 millioner dollar - omkring 650 millioner kroner. Kjøpet er ifølge Variety det dyreste i nabolaget.

Men det er imidlertid ikke det dyreste eiendomskjøpet i Los Angeles denne uka. Tv-produsent Aaron Spellings tidligere hjem, en 5250 kvadratmeter stor villa i Holmby Hills, ble denne uka solgt for 120 millioner dollar - like i underkant av 1,1 milliard kroner -, ifølge Los Angeles Times.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer