Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rekordlave priser

BERGEN (Dagbladet): Nordmenn har oppdaget at den dype finanskrisen har senket prisene til et bunnivå i asiatiske land. - Det er så å si umulig å skaffe billetter til Bangkok på kort varsel, sier Kåre Fosse, som like før jul var i Thailand for 16. gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er satt opp 18 flyavganger daglig til Bangkok fra Europa, men den siste tida har Fosse opplevd at det så å si har vært umulig å skaffe billetter på kort varsel. Nordmenn og europeere har oppdaget at det finnes et godt og rimelig alternativ til Syden. Devalueringen av bath har siden i sommer vært på nær 60 prosent.

Fosse har i lang tid irritert seg over det han mener er overprising hos charterselskaper på Østen-reiser, og over Internett tilbyr han seg å skaffe hotellrom og de billigste flybillettene til folk som planlegger Thailand-tur. Han mener det er fullt mulig å skaffe 1. klasses hotellrom til rundt 60 kroner døgnet, og sier man lever godt for 500 kroner døgnet, noe som inkluderer reise, overnatting og mat.

På Internett-sidene advarer han imidlertid sterkt mot barnesex.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!