Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rekordmåling: 88 prosent av russerne støtter Putin

Tre av fire støtter bombingen i Syria.

 FEIRER ST. VLADIMIR:  President Vladimir Putin i den nyrestaurerte St. Vladimir-katedraleren i i Moskva i går for å markere at det var på dagen 1.000 år siden St. Vladimir døde. Foto: Alexander Zemlianichenko, Reuters/NTB Scanpix.
FEIRER ST. VLADIMIR: President Vladimir Putin i den nyrestaurerte St. Vladimir-katedraleren i i Moskva i går for å markere at det var på dagen 1.000 år siden St. Vladimir døde. Foto: Alexander Zemlianichenko, Reuters/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russlands president er mer populær på hjemmebane enn noen sinne.

Resultatet i den uavhengige målingen fra Levada-senteret er 1 prosentpoeng høyere enn den gamle popularitetsrekorden fra juni.

61 prosent av de spurte sier Russland beveger seg i riktig retning, en oppgang fra 55 prosent for to måneder siden.

1 600 voksne russere er spurt i den nasjonale meningsmålingen, som har en feilmargin på opptil 3,4 prosent, opplyser det anerkjente instituttet.

Russland innledet for en måned siden en massiv luftkrig mot president Bashar al-Assads fiender i Syria.

Rundt tre av fire russere, eller 72 prosent, sier de støtter den russiske deltakelsen i krigen, viste en måling fra Levada for noen uker siden.

(NTB - DPA).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media