- Rekordmange i arbeid

Statsministeren oppsummerer halvåret. Følg pressekonferansen her!

Dramatisk:  Det har vært en dramatisk vår for Jens Stoltenberg. Her fra i går da Norge fikk to nye statsråder. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Dramatisk: Det har vært en dramatisk vår for Jens Stoltenberg. Her fra i går da Norge fikk to nye statsråder. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Statsminister Jens Stoltenberg har i dag pressekonferanse for å oppsummere første halvdel av 2012. Bondeopprøret i mai, samt den massive streiken tidligere denne måneden har gjort dette til en dramatisk vår for Jens Stoltenbergs regjering.

De har blant annet blitt beskyldt for å gå imot egen kjernevelgere.

- Vi er opptatt av at vi skal føre en politikk som gjør at norske lønnstakere og selvstendig næringsdrivende innenfor landbruk skal samle seg om regjeringen, sier Stoltenberg.

- Jeg aksepterer fullt ut at landbruket og norske arbeidstakere ønsker at de skal få mer. Jeg mener allikevel at det er viktig å ikke sette norsk økonomi over styr. Jeg tror vi skal klare å mobilisere disse velgerne, sier han.

Toppnivå Han skriver på Facebook i forkant av pressekonferansen at det nå er rekordmange i arbeid, og at Norge går fremover.

- Denne våren har sysselsettingen i privat sektor nådd toppnivået fra før finanskrisen. Samlet er antall mennesker i jobb høyere enn noensinne, sa han på pressekonferansen.

Under pressekonferansen kommer Stoltenberg til å snakke om flere av de viktigste sakene som har vært i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer