Rekordranere skjulte seg bak gummiansikter

Sminkør trodde han klargjorde dem for musikkvideo.

STILFULLE RANERE: De to ranerne som forrige torsdag utførte tidenes juvelran i England var kledd i elegante dresser. Foto: EPA/METROPOLITAN POLICE
STILFULLE RANERE: De to ranerne som forrige torsdag utførte tidenes juvelran i England var kledd i elegante dresser. Foto: EPA/METROPOLITAN POLICE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De to mennene som sto bak tidenes smykkeran i England i forrige uke skal ha fått hjelp av en uvitende make up artist, melder britiske The Sun.

Ifølge avisa har den 29 år gamle mannen nå blitt politiets hovedvitne i saken. Forrige torsdag, samme dag som ranet, skal de to mennene ha oppsøkt make up-artistens studio i Covent Garden, midt i London sentrum.

Mennene, som fortalte at de skulle figurere i en popvideo, skal ha fått laget naturtro gummimasker av latex som de brukte under ranet. De ønsket å se eldre ut. Fire timer brukte sminkøren på å farge ranenrnes hår og forandre på mennenes ansikter, en behandling som skal ha kostet 450 pund.

Politiet har undersøktIfølge The Sun skal politiet ha utført undersøkelser i make up-artistens studio. Blant annet har de jaktet på DNA-spor. Avisa The Guardian skriver at politiet ikke vil kommentere denne nye utviklingen i saken.

De væpnede ranerne tok en kvinne som gissel under ranet av gullsmedbutikken hvor de fikk med seg ringer, smykker og armbånd til en verdi av ufattelige 40 millioner britiske pund - altså omkring 408 millioner norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer