Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rekordresultat for Sparebanken NOR

Sparebanken NOR hadde et overskudd på over 1,5 milliarder kroner etter skatt første halvår i år. Det er det beste resultatet i bankens historie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Overskuddet før skatt var på 2.085 millioner kroner i første halvår. Gjensidige Bank og Sparebanken NOR fusjonerte i fjor, og proformaresultatet for de to bankene i fjorårets seks første måneder var til sammenligning 1.365 millioner kroner før skatt.

- Sparebanken NOR har hatt en fin utvikling i annet kvartal. Bankens volum har økt på linje med markedet, samtidig som kostnadseffektiviteten er forbedret, sier visekonsernsjef Øyvind Birkeland i en pressemelding.

Med et overskudd på 1,5 milliarder slår Sparebanken NOR storebror Kreditkassen, som leverte et halvårsoverskudd på 1 milliard kroner onsdag. Den største av de tre store bankene, DnB, presenterte til sammenligning et overskudd på 1,9 milliarder torsdag.

(NTB)