Rekordstor erstatning etter trafikkulykke

Stig Kleiven får utbetalt 15 millioner fra Gjensidige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stig Kleiven fra Lom har vunnet saken mot Gjensidige forsikringsselskap og får utbetalt 15 millioner kroner etter at han og en kamerat kjørte av veien i oktober 2000.

I oktober 2000 kjørte Stig Kleiven og en kamerat mot Haukelifjellet for å hjelpe en venn som hadde kjørt seg fast. På vei til ulykkesstedet kjørte Kleiven og kameraten av den glatte veien. Kleiven ble lam fra brystet og ned.

- Burde vært skånet

Etter en lang kamp med forsikringsselskapet kan endelig Stig Kleiven få kompensasjon.

- Dette er et gledelig resultat for Stig Kleiven, men han burde vært skånet for denne rettssaken, sier Christian Lundin, Kleivens advokat til NRK.

Lundin er svært lite fornøyd med behandlingen hans klient har fått og påstår at Gjensidige prøver å slite ut Kleiven.

- Denne saken føyer seg inn i en rekke saker der Gjensidige driver de skadelidende fra skanse til skanse for å få dem til å akseptere en altfor lav erstatning, sier Lundin som roser sin klient for å stå løpet ut.

Frykter anke

- Her har vi et eksempel på en som orker å stå løpet ut, og da får han en langt høyere erstatning en det han ble tilbudt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.