Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rekordvarm julaften i Trondheim

Høyeste temperatur målt på julaften i byen noen sinne.

VARMEREKORD:  rondheim satte varmerekord julaften med 9,5 plussgrader. Her fra Trondheim Torg den noe kjøligere julen i fjor. 
Foto: Ned Alley / Scanpix
VARMEREKORD: rondheim satte varmerekord julaften med 9,5 plussgrader. Her fra Trondheim Torg den noe kjøligere julen i fjor. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store deler av landet har vært preget av uvanlig mildt vær denne julen. I Trondheim ble det satt varmerekord julaften med 9,5 plussgrader.

Det er den varmeste temperaturen som noensinne er målt en julaften i trønderhovedstaden. den forrige rekorden ble satt i 2007, da temperaturen var 9,4 grader, skriver Adresseavisen.

I tillegg til rekordmålingen på Voll målestasjon, var det hele elleve andre steder i Trøndelag hvor gradestokken viste 9 grader eller mer.

Det var likevel ikke trønderne som målte den høyeste temperaturen julaften. Varmest i landet var det på Sunndalsøra, der det ble målt 13,6 grader.

(NTB)