Rektor sex-tatt på skolen

Mens skolebarna lekte, skal en rektor i glåmdalsdistriktet ha blitt oppdaget i intim omgang med en kvinnelig ansatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den pinlige episoden skjedde i begynnelsen av juni, skriver avisa Glåmdalen i dag.

Rektorens partner skal ha sittet i ledersjiktet ved skolen, og de to ble oppdaget av en annen ansatt. Den ansatte varslet FAU-lederen, som igjen rapporterte hendelsen til ledelsen i kommunen. Etter episoden har bygda vært preget av rykteflom.

Reagerer sterkt

- Vi snakker om upassende aktivitet på uheldig tid og sted. Klokka var tre om ettermiddagen, og det var fortsatt barn til stede i skolefritidsordningen, sier lederen i Foreldrenes Arbeidsutvalg til Glåmdalen.

Vedkommende påpeker også at man ikke reagerer på at rektoren og den ansatte har hatt et forhold, men på tidspunktet for handlingene.

Ingen av barna skal ha sett episoden, og FAU-lederen har senere ønsket å trekke tilbake sine uttalelser til avisa.

Lokk på saken

Ingen i den aktuelle kommunen ønsker å snakke om episoden. Men i et brev til kommunen fra plasstillitsvalgt i Fagforbundet kommer det fram at temaet har vært oppe til diskusjon.

'Begge fagforeninger har holdt møter for sine medlemmer, hvor det er tatt opp hvordan personalet skal forholde seg til saken. På vårt møte kom det fram en del usikkerhet blant de ansatte. Det ble derfor enighet om å forholde seg nøytralt til saken, da man ikke kjenner alle fakta', heter det i brevet, skriver Glåmdalen.

- Jeg kan bekrefte at det tirsdag var et møte mellom rektor, meg og flere representanter for Foreldrenes Arbeidsutvalg. Men siden dette er en personalsak som er unntatt offentlighet, uttaler vi oss ikke, sier rådmannen i kommunen til lokalavisa Glåmdalen.

Les mer om saken her