Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rektor til sykehus etter slag fra elev

Møtte rektor sammen med sine foresatte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Assisterende rektor ved Flekkefjord videregående skole ble sendt til legevakta etter at en elev slo til henne mandag morgen.

Episoden skjedde da eleven sammen med sine foresatte skulle møte assisterende rektor i forbindelse med tidligere hendelser. I forkant av samtalen skal eleven ha gitt rektoren et kraftig slag i kjeven mens hun sto ute og ventet i skolens vestibyle, melder Flekkefjords Tidende på sin nettside. Hun skal ha begynt å blø etter slaget.

- Dette er alvorlig, og for eleven betyr slaget mot kvinnen at han blir utvist fra skolen i alle fall ut uken. Saken er også anmeldt til politiet. Vi kan ikke ha slike tilstander på skolen, sier rektor Per Birkeland til lokalavisen.

Den fornærmede ble fort tatt hånd om, og sendt til legevakta etter den voldelige hendelsen. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling