Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rema 1000-butikk i Lakselv står i full fyr. Store skader på bygget, ifølge politiet

Ikke fare for spredning, ifølge politiet.

 TOTALSKADD:  Rema 1000-lokalene som ble rammet av brann i natt, er totalskadd. Klokka 03.45 driver brannvesenet fremdeles med slukningsarbeid på stedet. Foto: Vegard Stenbro Hanssen / Privat
TOTALSKADD: Rema 1000-lokalene som ble rammet av brann i natt, er totalskadd. Klokka 03.45 driver brannvesenet fremdeles med slukningsarbeid på stedet. Foto: Vegard Stenbro Hanssen / Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lokalene til en Rema 1000-butikk i Lakselv er totalskadd etter en brann natt til fredag.

Det melder Vestfinnmark politidistrikt på Twitter.

- Det er et ganske stort bygg og det står i full fyr, sa operasjonsleder Sverre André Opdahl i Vestfinnmark politidistrikt til Dagbladet, i 01-tida.

Politiet fikk melding om brannen klokka 00.36.

Klokka 03.45 driver brannvesenet fremdeles med slukningsarbeid på stedet. Politiet karakteriserer de brannrammede Rema 1000-lokalene som totalskadd.

- Det har vært litt problematisk å få 100 prosent kontroll over brannen. Den har blusset opp fra tid til annen, og brannvesenet river vegger for å komme tila alle steder, sier operasjonslederen til Dagbladet 03.45 i natt.

Bygget som tok for fyr, er et senter og rommer flere bedrifter. Det skal likevel bare være lokalene til dagligvarebutikken som ble rammet av brannen.

På bilder fra brannstedet ser man klart og tydelig at brannen har gjort betydelige skader på bygget.

Strømmen til bygget er kuttet.

Hele Norges coronakart