Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rema 1000 vil starte eget meieri

Skal lage pizza på Tolga.

Illustrasjonsfoto: Scanpix/AFP/Martin Bernetti
Illustrasjonsfoto: Scanpix/AFP/Martin Bernetti Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Matvarekjeden Rema 1000 skal ha planer om å starte opp sitt eget meieri.

Staur Foods, hvor Rema eier 50 prosent, kjøpte nylig opp et meierianlegg i Tolga i Østerdalen.


Etter det Dagens Næringsliv erfarer, skal det foreligge planer om å starte opp meieriproduksjon.


- I første omgang er det produksjon av pizza det er snakk om. Så får vi se hva som skjer. Vi tenker en masse vi, sier direktør Tom Kristiansen i Rema 1000 Norge og styreleder i Staur Foods.


Tines sterke posisjon skal i lengre tid ha irritert Rema-ledelsen, og er noe av bakgrunnen for planene for å starte opp eget meieri. Rema-toppene mener Tine er ineffektiv og for lite innovativ, ifølge avisen.


- Det er 300 prosent dyrere å produsere en liter melk i Norge enn i Danmark. Bonden får noe av det samme som i Norge, så kan du jo selv tenke deg, sier Rema-sjef Ole Robert Reitan. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling