Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rema svir av 40 mill. på tidenes personalfest

Rema-festen blir den største i sitt slag i Norge, og kan skape hotellkaos i Oslo.

DAGLIGVARER: Ole Robert Reitan og resten av Reitan-familien inviterer alle Rema-ansatte til fest i pinsen. Foto: Eivind Yggeseth
DAGLIGVARER: Ole Robert Reitan og resten av Reitan-familien inviterer alle Rema-ansatte til fest i pinsen. Foto: Eivind Yggeseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): - Reitan kommer helt sikkert til å få julekort fra SAS, Norwegian, en rekke Oslo-hoteller og busselskaper, sier festarrangør Jan Fredrik Carlsen til Finansavisen i dag.

Søndag 8. juni bør du ikke satse på å få hotellrom i Oslo sentrum. Den dagen frakter Rema 8500 ansatte fra hele Norge for å feste i Oslo.

Da skal Reitan-familien feire at de passerte Coop og ble den nest største dagligvarekjeden i landet i 2013, skriver Finansavisen.

Alle i 530 butikker Alle ansatte i mer enn 530 Rema 1000-butikker er inviterte. Det samme er de som jobber i industrien og distribusjon.

Ifølge Jan Fredrik Karlsen er dette det største private arrangementet i Norge noensinne.

- Så vidt jeg vet, er dette det største arrangementet av sitt slag som er gjort i Norge, og kanskje også Norden. Rema 1000 gjorde noe lignende for ti år siden, men da var de rundt 5000 deltakere, forteller Karlsen til Finansavisen.

Valgte seg Pinsen
Søndagen i pinsen er valgt som tidspunkt for festen fordi det er fri mandagen etter og fordi det ble lettere å få logistikken til å gå opp.

Gjestene til Rema-festen kommer til å fylle 19 hoteller i hovedstaden - og Telenor Arena.

Avisen skriver at ingen vil kommentere kostnaden, men anslag viser at det hele vil koste over 40 millioner kroner.

Flere nyheter Nå fryser Mohn milliardene
Familie selger storpost i Hurtigruten
Kåret til Norges beste hotell - Stordalen jubler

DAGLIGVARE: Fester er dagligvare for festarrangør Jan Fredrik Karlsen, som allerede er i feststemning. Foto: Tommy Arnesen /Dagbladet
DAGLIGVARE: Fester er dagligvare for festarrangør Jan Fredrik Karlsen, som allerede er i feststemning. Foto: Tommy Arnesen /Dagbladet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!