Rennemo innstilt som styreleder etter Reiten

Svein Rennemo er innstilt av valgkomiteen som ny styreleder i StatoilHydro. Marit Arnstad fortsetter som styrets nestleder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo (NTB-Helle Høiness): Svein Rennemo er innstilt av valgkomiteen som ny styreleder i StatoilHydro. Marit Arnstad fortsetter som styrets nestleder.

- Jeg setter stor pris på, og er glad for, å bli førespurt. Før jeg sier særlig mer, må bedriftsforsamlingen ta avgjørelsen, sier Svein Rennemo til NTB.

Rennemo er i konsernsjef i Petroleum Geo-Services ASA (PGS) som leverer tjenester innen geofysikk til oljeindustrien. 60-åringen annonserte allerede i fjor høst planen om å pensjonere seg i løpet av våren. I dag er han styreleder i Statnett og vanlig styremedlem i Hydro. Til 2010

De ansatte i StatoilHydro er fornøyd med at Rennemo innstilles.

- Vi synes det er et bra forslag. Vi har vært opptatt av at den personen som velges skal ha industrikompetanse, sier Lill-Heidi Bakkerud, som er ansatterepresentant i styret.

Nestleder og fungerende styreleder Marit Arnstad har vært favoritt blant de ansatte til styrelederjobben. Bakkerud tror likevel at valget av Rennemo blir en god løsning.

- De vil utgjøre et bra team, sier hun.

Rennemo skal etter planen tiltre hos StatoilHydro 1. april og sitte fram til 2010. Valget vil skje i ekstraordinært møte i Statoils bedriftsforsamling 30. januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer