Drapet på Tina Jørgensen:

Renvasket for Tina-drapet: - Det er rart at politiet ikke sjekket ut mer før pågripelsen

I ett år har 39-åringen hatt grunnløse drapsanklager mot seg. Først nå kan han prøve å få livet tilbake til normalt.

FRIKJENT: I tre uker og én dag satt han isolert i varetekt og skjønte lite av hvordan han kunne være siktet for drapet på Tina Jørgensen i 2000. Først ett år etterpå har saken mot ham og tre andre blitt henlagt. Dagbladet møtte 39-åringen i Kristiansand dagen etter frifinnelsen. FOTO: TOR ERIK SCHRØDER
FRIKJENT: I tre uker og én dag satt han isolert i varetekt og skjønte lite av hvordan han kunne være siktet for drapet på Tina Jørgensen i 2000. Først ett år etterpå har saken mot ham og tre andre blitt henlagt. Dagbladet møtte 39-åringen i Kristiansand dagen etter frifinnelsen. FOTO: TOR ERIK SCHRØDER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KRISTIANSAND (Dagbladet): For ganske nøyaktig et år siden kom politiet på døra til den 39 år gamle mannen i Sirdal i Vest-Agder. Det er 17. september 2015, og han får vite at han er siktet for drapet på Tina Jørgensen for 15 år siden.

Et drap Riksadvokaten mandag denne uka konkluderte med at 39-åringen eller ingen av de tre andre som ble pågrepet og siktet, hadde noe med å gjøre.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer