Reporteren får nok av de ekle kommentarene og tar et oppgjør med mennene på direkten

Folk bombarderer TV-reportere under sending.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Shauna Hunt skulle dekke søndagens kamp mellom Toronto FC og Houston Dynamo da en gjeng supportere begynte å slenge dritt til henne på direkten.

Shauna Hunt så seg imidlertid lei den verbale trakasseringen og valgte å ta et oppgjør med ukulturen.

Se Hunts konfrontasjon i videoen øvert i saken.

Hunt jobber for kanadiske CityNews, og ifølge dem føyer hendelsen seg inn i rekken av folk som de siste årene har harselert med livereportere.

Det skal ha blitt et utbredt fenomen at folk roper «f**k her right in the p***y» inn i reporternes mikrofoner mens de har direktesendinger.

I klippet ser man at Hunt spør flere av mennene rundt om de også hadde planlagt å bryte inn. Det hadde de.

- Vet dere hva, jeg er kjempelei av dette. Hver dag opplever jeg dette kanskje ti ganger av frekke menn som deg. Det er respektløst og nedverdigende, sier Hunt til dem.

Politiet i Calgary i Canada har nå besluttet at oppførselen skal straffes. De har nå sendt ut beskjed til alle TV-kanalene om at «de har konkludert med at denne typen aktivitet kan føre til bøter og fengsel», ifølge CityNews.

I Toronto har politiet imidlertid uttalt at oppførselen kan straffes, men at det avhenger av omstendighetene.

Selv sier Hunt at hun rett og slett fikk nok.

- Det begynte mens kampen gikk, og fortsatte da den var ferdig. Jeg fikk litt panikk, for jeg visste ikke hvor lurt det var å gjøre dette mens vi var på lufta. Så tenkte jeg: «Dette burde ikke påvirke hvordan jeg gjør jobben min». Kameramannen endte opp med å stå ved siden av meg og være livvakt, fortalte hun mandag i et intervju med sin egen TV-kanal.

I sosiale medier roses hun nå for konfrontasjonen.

En skriver blant annet at Shauna Hunt er hans nye helt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer