Republikaneren har i årevis kjempet mot homofiles rettigheter. Så ble han tatt på fersken ...

Kjempet for «idealene med en kjærlig far og mor, og et forpliktende og naturlig ekteskap». Nå må han ta hatten sin og gå etter sex-avsløring.

«UPASSENDE»: Wes Goodman var delstatsrepresentant og medlem av den lovgivende forsamling i Ohio. Det endret seg nylig, da den kristne og konservative republikaneren ble tatt i å ha sex med en annen mann på kontoret sitt. Video: WBNS, CNN Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Republikaneren Wesley Goodman (33) har bygget seg en politisk karriere på å fremme kristne verdier og et anti-LHBT-syn. Han er også gift med en kvinne som årlig er med på å arrangere en anti-abort-marsj.

Fram til nylig var han en delstatsrepresentant og medlem av den lovgivende forsamlingen i Ohio, der han representerte delstatens 87. distrikt.

Goodman er plassert trygt ute på den ytre høyre fløyen i amerikansk politikk, og «kristne familieverdier» har vært en hjørnestein i hans politiske virke. Nå har han imidlertid trukket seg fra sin stilling, etter at han ble sett da han hadde sex med en annen mann inne på sitt kontor.

Goodman har gjentatte ganger hevdet at et «naturlig ekteskap» finner sted mellom en mann og en kvinne.

«Idealene med en kjærlig far og mor, et forpliktende og naturlig ekteskap og et omsorgsfullt samfunn er vel verdt å beskytte», kunne man lese på hjemmesiden hans - som nå er tatt ned.

Bruken av «naturlig ekteskap», spesielt blant amerikanske republikanere, henspiller på katolsk lov og kristen tradisjon som sier at ekteskapet kun skal være forbeholdt mann og kvinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer