Republikanernes leder i personlig atomkrise i Kentucky

Minoritetsleder i senatet, Mitch McConnell, hardt presset i valgkampinnspurten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PADUCAH (Dagbladet): - Er dere klare for å slåss? Er dere klare for vinne? roper demokratenes senatskandidat i Kentucky Alison Lundergan Grimes til særdeles ivrige tilhengere i Veteran's Day-paraden i lille Madisonville vest i delstaten.

Republikanernes minoritetsleder i senatet, Mitch McConnell, er Grimes motstander. Han blir ofte beskrevet som stiv og lite karismatisk, og i paraden holder han seg i en bil, mens Grimes, som også har langt mer entusiastiske tilhengere, går på kryss og tvers i gata for smilende å håndhilse på potensielle velgere.

Tirsdag er det mellomvalg i USA. Det hardeste kampen står om Senatet. Spørsmålet er om republikanerne, som er i siget, vil klare å kapre flertallet fra demokratene som er presset på defensiven.

«Atombyen» Nå er den lille byen Paducah noen mil unna Madisonville havnet i sentrum for en av de aller tøffeste senatskampene i landet.

 I den svært republikanske delstaten kjemper nemlig McConnell (72) en overraskende hard kamp mt Grimes (36). Skal hun lykkes med å vippe ham ut av senatssetet han har sittet i siden 1984, må hun trolig klare å slå ham i Paducah.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer