Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Restaurantgjestene sperret opp øynene

Det ble ikke en helt vanlig bursdagsmiddag for Frederik og familien hans.

FILMER HYRDESTUND: Da Frederik Withander (20) skulle feire bursdagen til lillesøsteren, fikk de litt mer enn bare rå fisk på menyen. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Da Frederik Withander skulle ut og spise middag for å feire bursdagen til lillesøsteren fikk de litt mer enn bare sushi på menyen.

Restauranten Sticks'n'Sushi ligger i 12. etasje på Tivoli Hotel i København. Derfra kan restaurantgjester se store deler av København. Fra noen av bordene har man også utsikt til noen av hotellrommene til Tivoli Hotel.

Blant annet kan man se bort på det nye opplyste penthouse-bassenget som står ut fra bygningen med gjennomsiktige glassvegger. Det skriver danske BT, som var de første som omtalte saken.

Litt spesiell middagsunderholdning

20 år gamle Frederik og familien hans skulle feire søsteren sin 12-årsdag søndag kveld, da de valgte å spise hos Sticks'n'Sushi.

- Jeg skulle ut på terrassen og ta en røyk med pappa, da vi plutselig så noen som koste seg i bassenget, sier Withander til Dagbladet.

- Pappa og jeg ble stående og lure på hva som skjedde før vi skjønte at de kanskje koste seg litt for mye.

Withander forteller at søsteren hans også kom ut og lurte på hva som skjedde, men at de da gikk inn igjen.

- Men det er jo glass rundt hele bassenget og vi kunne se det fra bordet også.

HYRDESTUND: Paret kan ha tatt beskrivelsen om at bassenget skulle være et fristed, litt for bokstavelig. Foto: Privat/Frederik Withander
HYRDESTUND: Paret kan ha tatt beskrivelsen om at bassenget skulle være et fristed, litt for bokstavelig. Foto: Privat/Frederik Withander Vis mer

Eksklusivt

Det er bare hotellgjester som bor på de største rommene og suitene som har lov til å bruke bassenget. Ifølge BT er det totalt 30 rom som da har tilgang på bassenget.

På hotellets nettsider står det at det skal være et luksuriøst fristed, der man kan skjemme seg bort med litt velfortjent «meg-tid».

Withander sier at de valgte å ikke ta det opp med hotellet, fordi det til tross for å ha vært litt ukomfortabelt for søsteren, var en litt morsom hendelse.

Ikke lov

Dagbladet har prøvd å få en kommentar fra hotellet. De vil ikke kommentere noe utover det de har sagt til danske BT. Jakob Ellermann som er direktør for Tivoli Hotel & Congress Center sier til avisa at det ikke er lov å ha sex i bassenget.

- Vi regner med at folk oppfører seg skikkelig. Vi må følge med og passe på at det ikke skjer igjen.

Han sier også at om man blir oppdaget mens man har sex i bassenget, så blir man bortvist fra hotellet med en gang.