Restauranthus brant ned

Tønsberg innhyllet i røyk, brannrester faller i sentrumsgate.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Nedre Langgate i Tønsberg sentrum er sperret på grunn av brann med kraftig røykutvikling i en bygning med restaurant, diskotek og en leilighet på toppen i tredje etasje.

- Bygningen er utbrent, og det har falt deler av fasaden uned i gata, såkalte gesimskasser. Her blir det nok avsperret i hele dag, sier beredskapsleder Evert Larsen ved brannvesenet i Tønsberg til Dagbladet.no ved 09.30-tiden.  

Det var voldsom røykutvikling i morgentimene , og store deler av Tønsberg sentrum er fortsatt innhyllet i røyk.

Brannmannskapene tror brannen startet ved dansegolvet i annen etasje i bygningen.

Brannen ble meldt 06.15, og en mann som bodde i leiligheten, sto uskadd på gata da brannvesenet kom til stedet.

Det er Nedre Langgate 43 med diskoteket og restauranten Tiger Tiger som er totalskadd i brann. I flere tiår har bygningen rommet flere av Tønsbergs populære utesteder.

- Det brennende bygget ligger for seg selv, og det er ikke fare for at brannen skal spre seg, sier operasjonsleder Jorunn Heide i Vestfold politidistrikt..

 RØYKLEGGER TØNSBERG SENTRUM:  Den eneste beboeren i huset kom seg uskadd ut da det brøt en voldsom brann i restaurantbygningen i Nedre Langgate 43 ved 06-tiden i morges. Foto: Peder Gjersøe.
RØYKLEGGER TØNSBERG SENTRUM: Den eneste beboeren i huset kom seg uskadd ut da det brøt en voldsom brann i restaurantbygningen i Nedre Langgate 43 ved 06-tiden i morges. Foto: Peder Gjersøe. Vis mer