Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Restaurantsjef fikk munnkurv

Restaurantsjef Knut Solberg ved SAS-hotellet fikk munnkurv av NHO etter at han hadde latt seg intervjue av TV 2 om hvilke lekkerbiskener som ble servert for deltakerne på NHOs årskonferanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Dagbladet tok kontakt på telefon, kort tid etter innslaget, ønsket ikke Solberg lenger å uttale seg om den utsøkte menyen.

- Innslaget skulle ikke sendes. TV2 lurte seg inn og fikk intervjuet på falske premisser. Jeg har alt fått reaksjoner på innslaget og vil ikke innlate meg på å si noe mer. NHO ville ikke at dette skulle ut, forklarer Solberg.

- Kan du ikke engang gi meg rent faktiske opplysninger om hva som sto på menyen?
- Da får du ta kontakt med NHO og få det klarlagt i morgen, så skal jeg gjøre det, sier Solberg.

Redaksjonssjef Jan Øyvind Helgesen i TV2 avviser at intervjuet med restaurantsjefen skjedde på falske premisser.

- Vi gikk inn sammen med gjestene, filmet bordet, noen politikere i avslappet samtale og intervjuet restaurantsjefen som redegjorde for spesialitetene, forklarer Helgesen.

- Noen av gjestene reagerte på vår tilstedeværelse. TV-teamet ble så bedt om å forlate middagen.

Fem minutter før 21-sendingen skulle på lufta, fikk Helgesen telefon fra en av hotellets direktører som ba om at innslaget ikke måtte sendes. Direktøren presiserte at det var NHO-president Leif Frode Onarheim som ikke ønsket dette.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!