- Resten av livet må jeg leve med at jeg ikke fanget opp signalene

Nevøen ble mishandlet til døde. I dag skal Geir Andre (29) vitne mot sin egen søster.

SAVNER: —Jeg savner henne forferdelig, for hun er fortsatt min søster, sier Geir Andre Gjerstad som er lillebroren til den tiltalte moren til Christoffer. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
SAVNER: —Jeg savner henne forferdelig, for hun er fortsatt min søster, sier Geir Andre Gjerstad som er lillebroren til den tiltalte moren til Christoffer. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KODAL (Dagbladet): Samtidig som søsteren ble utspurt av aktor i Tønsberg tingrett om sin døde sønn, fortalte lillebroren Geir Andre Gjerstad til Dagbladet hvor tungt det er å ønske sin egen søster dømt for medvirkning til drap.

- Jeg savner henne forferdelig, for hun er fortsatt min søster, sier han stille.

Han står noen få meter fra barndomshjemmet langt ute på markene i Kodal utenfor Tønsberg. Tenner en selvrullet røyk, peker på et kjellervindu og sier:

Fin barndom - Der var pikerommet hennes. Her vokste vi begge opp med en fantastisk barndom. Hun er åtte år eldre enn meg, men jeg husker godt da hun flyttet sammen med Christoffers far og jeg husker også da hun traff Christoffers stefar, som nå er dømt for å ha mishandlet ham til døde, sier en svært preget Gjerstad.

Han forteller at han mange ganger de siste åra har reflektert over hvorfor han ikke greide å oppdage at nevøen ble mishandlet.

Selv bor han rett over veien for barndomshjemmet, hvor han har pusset opp et eldre hus. Men han husker godt at han reagerte da søsteren kort tid etter at hun møtte Christoffers stefar inviterte han over på noen flasker øl og fortalte at de var forlovet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer