Resten av verden fokuserer på flyulykken. Russland er opptatt av sanksjonene mot seg selv

Slik er avisforsidene verden over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Få siste nytt om Ukrainia-krisa i vårt livestudio.

(Dagbladet): Malaysian Airlines-flyet som ble skutt ned over Ukraina i går preger avisforsidene verden over i dag.

Til nå er det stadfestet at 189 nederlendere, 44 fra Malaysia, 27 fra Australia, 12 fra Indonesia, 9 fra Storbritannia, 4 fra Belgia, 4 fra Tyskland, 3 fra Fillippinene, én fra Canada og én fra New Zealand. - og dermed er store deler av verden rammet av ulykken.

Det er fortsatt ikke kjent nasjonaliteten til fire av de omkomne.

Nyhetsbyrået AP melder at det for første gang på flere måneder ikke foregår kamphandlinger i området - hvor pro-russiske opprørere har kontrollen.

AP skriver også at seperatistlederne sier at de har funnet åtte av tolv opptaksbokser, samt begge ferdskrivere og én svart boks.

Mens aviser som engelske Independent og brasilianske Correios kjører helt svarte cover på sine aviser - med bilder av det nedskutte flyet - så bryr ikke russiske aviser seg stort om det resten av verden snakker om.

De fleste av de russiske avisene har valgt å ikke omtale krasjen på sine forsider, bortsett fra økonomiavisa Kommersant og The Moscow Times.

De andre avisene er mest opptatt av sanksjonene mot Russland.

Se avisforsider fra hele verden i bildeserien øverst i saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer