Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Resultatløs leteaksjon etter russisk fisker i Barentshavet

En fisker falt over bord fra en russisk tråler i Barentshavet natt til torsdag. Hovedredningssentralen i Nord-Norge har lett etter mannen i fire-fem timer, uten resultat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Meldingen om den savnede fiskeren kom inn til Hovedredningssentralen klokken 1.50.

- Helikopteret er nå i Vardø for oppfylling, men det drar neppe ut igjen. Det har gått så lang tid at det ikke er håp om å finne noen i live, sier vakthavende redningsleder Sten-Rune Nikolaisen ved Hovedredningssentralen Nord-Norge til NTB ved 6-tiden torsdag morgen.

- Helikopteret har varmesøkende kamera og letemannskapene fant mange fugler, men ellers var det ikke tegn til liv. Hadde han vært der, hadde han blitt funnet, sier Nikolaisen.

Hurtigruten Nordkapp og en redningsskøyte deltok også i det resultatløse søket åtte-ni nautiske mil fra land.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling