Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Resultatløs leting etter turist

Antatt indisk mann forsvunnet på Ulriken ved Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tross i at et stort oppbud har lett etter ham i hele natt, har det i 08-tida ikke lyktes letemannskapene å finne en antatt indisk turist som er forsvunnet på fjellet Ulriken ved Bergen.

- Letingen fortsetter med full styrke, med folk fra Røde Kors og redningshunder, sier redningsleder Eirik Walle ved Hovedredningssentralen (HRS) Sør-Norge til Dagbladet klokka 08.10.

Den ikke identifiserte mannen ble sett da han tok gondolbanen opp på det kjente Bergens-fjellet klokka 20.

- Han skulle komme ned en time seinere - men er ikke blitt sett siden han dro opp, sier redningslederen.

Gondolmannskapet varslet politiet klokka 22.43, ifølge NTB. Mannen var tynnkledd og trolig ikke kjent på fjellet. Han skal være i 20-åra og bar på et kamera.

HRS har foreløpig ikke satt inn helikopter i søket etter mannen på grunn av dårlig vær.

- Det er svært dårlige leteforhold der opp, med bl.a. regn. Vi håper det letter litt etter hver; det kan i så fall bli aktuelt å sette inn en luftambulanse, sier Walle.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling