Resultatløs leting i Årdal

Stor mannskaper og helikopter har ikke funnet Charlotte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søket etter 17-åringen Charlotte Moene i Årdal onsdag har ikke gitt noen resultater. Stor mannskaper og helikopter deltok i letingen i og rundt Årdal.

Onsdag kveld hadde politiet helikopter i lufta for å søke i fjellene fra Årdal til Tyin, men hadde ved 21-tiden ikke gjort noen funn. Samtidig drev mannskaper finsøk langs bakken i Årdal.

Leteaksjonen, som startet i morgentimene onsdag, ga intet resultat.

- Vi holder nok på en stund til i kveld og fortsetter torsdag morgen, sier operasjonsleder Wenke Hope i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB onsdag kveld. Søket har vært resultatløst.

Les også: - Dette likner bare ikke Charlotte.

Politiet søkte etter den savnede jenta i Årdalsvatnet onsdag formiddag, uten å finne noe som kan løse forsvinningen. Det ble også søkt i terrenget rundt Årdal. 17-åringen har vært savnet siden mandag formiddag.

Politiet har fått to tips om en observert jente på to steder i Årdal kommune, men har ennå ikke kommet noe nærmere etter å ha undersøkt de aktuelle stedene.

Politiet har fått hjelp til søket fra frivillige, Røde Kors og Nors Folkehjelp. Årdal sentrum ble grundig undersøkt tirsdag.

SAVNET:  Charlotte Moene har vært savnet siden mandag formiddag. Heller ikke i dag har letingen gitt resultater.
SAVNET: Charlotte Moene har vært savnet siden mandag formiddag. Heller ikke i dag har letingen gitt resultater. Vis mer

(NTB)