Resultatløs leting i Årdal

Stor mannskaper og helikopter har ikke funnet Charlotte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Søket etter 17-åringen Charlotte Moene i Årdal onsdag har ikke gitt noen resultater. Stor mannskaper og helikopter deltok i letingen i og rundt Årdal.

Onsdag kveld hadde politiet helikopter i lufta for å søke i fjellene fra Årdal til Tyin, men hadde ved 21-tiden ikke gjort noen funn. Samtidig drev mannskaper finsøk langs bakken i Årdal.

Leteaksjonen, som startet i morgentimene onsdag, ga intet resultat.

- Vi holder nok på en stund til i kveld og fortsetter torsdag morgen, sier operasjonsleder Wenke Hope i Sogn og Fjordane politidistrikt til NTB onsdag kveld. Søket har vært resultatløst.

Les også: - Dette likner bare ikke Charlotte.

Politiet søkte etter den savnede jenta i Årdalsvatnet onsdag formiddag, uten å finne noe som kan løse forsvinningen. Det ble også søkt i terrenget rundt Årdal. 17-åringen har vært savnet siden mandag formiddag.

Politiet har fått to tips om en observert jente på to steder i Årdal kommune, men har ennå ikke kommet noe nærmere etter å ha undersøkt de aktuelle stedene.

Politiet har fått hjelp til søket fra frivillige, Røde Kors og Nors Folkehjelp. Årdal sentrum ble grundig undersøkt tirsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer