Resultatløs leting i Therese-saken

- Ikke klart om det skal fortsette, opplyser advokat Fridtjof Feydt.

INGEN GJENNOMBRUDD: Advokat Fridtjof Feydt har satt i gang søkearbeid etter tips fra en kvinne som hevder hun har kunnskap om at Therese Johannesen ble dumpet et bestemt sted, men dagens leting ga ingen funn. Foto: Jacques Hvistendahl
INGEN GJENNOMBRUDD: Advokat Fridtjof Feydt har satt i gang søkearbeid etter tips fra en kvinne som hevder hun har kunnskap om at Therese Johannesen ble dumpet et bestemt sted, men dagens leting ga ingen funn. Foto: Jacques HvistendahlVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søket etter Therese Johannessen ble avsluttet lørdag, uten at det ble gjort noen funn.

Feydt og flere andre trosset politiets råd om å vente med letingen og satte lørdag i gang arbeid på et ikke oppgitt sted på Østlandet lørdag. Lørdag ettermiddag ble arbeidet avsluttet, skriver VG.

- Vi har gravd i hele dag uten å finne noe. Vi har ikke bestemt oss for om søket skal fortsette eller hva veien videre blir etter dette, sier Feydt.

Med seg har advokaten en kvinne som har oppgitt at hun vet hvor den ni år gamle jenta som forsvant fra boligområdet Fjell i Drammen i juli 1988, er begravd.

Feydt har ikke ønsket å oppgi hvor søket foregår fordi de ikke ønsker å bli forstyrret og av hensyn til kvinnen som ønsker å være anonym.

Ifølge Feydt har hun fortalt at Therese Johannessen ble drept og senere begravd.

 (NTB)