Resultatløse søk etter Dung Tran Larsen

Søkene fortsetter i morgen, med faren til stede.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Letingen etter Dung Tran Larsen med manngard lørdag ga ingen resultater. Søndag fortsetter søkene, med kvinnens far til stede.

Mannskap fra Røde Kors og politiet gikk lørdag morgen på nytt i gang med å søke etter den savnede Dung Tran Larsen i terrenget ved boligen i Krabbedalen i Bergen kommune.

Et område på halvannen kvadratkilometer rundt boligen skal undersøkes grundig i løpet av lørdagen og søndagen, skriver bt.no. Deler av terrenget har vært gjennomsøkt tidligere.

Heller ikke lørdag ga søkene noen hint om hvor den savnede 22-åringen kan befinne seg. Området er uoversiktlig og søkene fortsetter søndag

- Vi søker i nærliggende skogsområder, men området består også av boliger og kratt, så vi tar den tiden vi trenger, sier politibetjent Roger Lefdal ved Laksevåg politistasjon.Far til stede Også Dungs far Nhi Dinh Tran, som er kommet fra Vietnam, skal delta i helgens leting, skriver VG. Andre folk fra det vietnamesiske miljøet i Bergen var også med og gikk manngard.

Dung Tran Larsen ble meldt savnet 20. juli. Ifølge ektemannen (32) forsvant hun fra sitt hjem i Bergen natt til lørdag 14. juli. Politiets etterforskning tyder imidlertid på at ingen har sett henne siden 23. juni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer