Resultatløst dykkersøk etter Carolin

Politiet håpet den drapsmistenkte skulle finne kvinnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Svensk politi søkte med hunder etter liket av 29 år gamle Carolin Stenvall i dag, skriver Aftonbladet.se.

Politiet bragte også 50-åringen som er mistenkt for å ha drept Carolin ble inn i det avsperrede området i håp om at han skulle lokalisere henne, skriver Expressen.se .

Han har tidligere hevdet at han ikke husker hvor han kvittet seg med liket.

Men nå i kveld har liksøkerne gitt opp. Mørket hindrer flere søk i vann og til lands, skriver Expressen.se. De vil gjenoppta letingen i morgen.

Nye avhør i dag

Ifølge Aftonbladet sperret politiet av et område ved en rasteplass og en liten bro der E10 svinger av mot tettstedet Mäntyvaara. I dag sperret politiet av et nytt område like ved hytta til den drapsmistenkte 50-åringen som satt i politiavhør i ettermiddag. Han ble avhørt av de samme avhørslederne som fikk Anders Eklund til å innrømme drapene på Engla Juncosa-Höglund og Pernilla Hellgren.

- De har hatt nye avhør med ham i formiddag, men hva som har kommet fram i dem ville jeg ikke gå inn på nå av hensyn til etterforskningen, sier etterforskningsleder Ulrika Schönbeck til Aftonbladet.

Ifølge Expressen.se trapper politiet nå opp søket og venter på dykkere like ved rasteplassen.

Resultatløst dykkersøk etter Carolin

Kalte ham gubbjævel

29 år gamle Carolin Stenvall forsvant på vei til et jobbintervju 12. september.

Den mistenkte 50-åringen har innrømmet at han møtte henne på en rasteplass. Da var han på vei fra jakt.

- Hvordan er det du kjører, gubbjævel, skal ha vært Carolins siste ord, skrev Expressen.se tidligere i dag.

Han har forklart i avhør at det var slik de kom i kontakt. Det skal deretter ha svartnet for ham og han dyttet 29-åringen bakover slik at hun slo hodet. 50-åringen gikk ut fra at hun var død og fraktet henne vekk. Men han hevder han ikke husker hvor han dumpet liket.

Hos Expressen.se kan du lese fredagens avhør ord for ord.

Dette har fått varselbjellene til å ringe hos etterforskerne, ettersom han vokste opp i området ved Gällivare og skal kjenne det like godt som sin egen bukselomme.

Nektet

Den 50 år gamle gruvearbeideren ble pågrepet forrige torsdag. Da nektet han først for å ha noe med saken å gjøre, men dagen etter slo forklaringen sprekker. Da kom det fram at blodsporene som ble funnet i bilen hans tilhørte savnede Carolin.

Lørdag brøt gruvearbeideren sammen og ble sendt til sykehus. På søndag snakket han med sin advokat, Leif Gustafsson, og sa at han ville fortelle sannheten.

I går erkjente han å ha forvoldt en annens død under fengslingsmøtet.