Resultatløst søk etter 78-åring i Fræna

Letingen etterEinar Mathisen fra Oslo fortsatte med store mannskaper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Letingen etter den savnede 78 år gamle Einar Mathisen fra Oslo fortsatte med store mannskaper i Fræna ved Molde tirsdag.

Mathisen forsvant plutselig og sporløst ved 14,30-tiden 1. påskedag da han var ute på tur sammen med kona. Ekteparet var på påskebesøk og Einar Mathisen er lite kjent i området.

- Vi har lett siden i morges med rundt 50 mannskaper fra Sivilforsvaret, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder, sier lensmannen i Fræna, Steinar Hjellnes, til NTB.

Ingen spor

Det er så langt ikke funnet et eneste spor som kan fortelle hva som har skjedd med den savnede, sier lensmannen.

Det har tidligere også vært lett med helikopter og varmesøkende kamera. Letingen fortsatt tirsdag på tredje døgnet.

Mathisen har hatt et hjerneslag og har en gryende Alzheimer. Han har vanskeligheter med å gjøre rede for seg. Ifølge lensmannen konsentreres letingen rundt området der han sist ble observert, på Helset langs gamle fylkesvei 215 på Jendem i Fræna kommune.

Vanskelig terreng

Ekteparet befant seg på den gamle bygdeveien, bare en knapp kilometer fra huset de bodde i under påskeoppholdet. Mannen ville plukke noen bjørkekvister mens kona gikk tilbake til huset. Da han ikke senere dukket opp, gikk konen tilbake på veien for å lete etter ham.

Det er et vanskelig terreng i området nær stedet Mathisen forsvant, blant annet med en tjern og et myrområde. Terrenget rundt er tett skogbevokst, ulendt og lite oversiktlig.

(NTB)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer