Resultatløst søk etter Lars (17)

Politiet i Tønsberg hadde søndag kveld fortsatt ingen spor etter 17 år gamle Lars Gillesen Hogsnes. Han har vært savnet siden han forlot en privat fest på Nøtterøy i Vestfold torsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mellom 200 og 300 mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, frivillige og politi deltok i letingen søndag, opplyser politiadvokat Jan Helge Palm i Tønsberg politidistrikt.

Letingen søndag var konsentrert om de samme områder som ble undersøkt lørdag - først og fremst kanalen mellom Nøtterøy og Tønsberg samt området mellom den savnedes bopel og huset han forlot i Teie etter festen torsdag kveld.

Nyttårsaften kommer en taktisk etterforsker fra Kripos til Tønsberg for bistå i etterforskningen.

- Vi fikk en anmodning fra Tønsberg-politiet søndag kveld, opplyser politiførstebetjent Nils Skulstad i Kripos.

Avhør

Politiet arbeider ut fra at Hogsnes forlot festen alene omtrent klokka 22.30. Han var den første som brøt opp, og gjorde det uten å gi beskjed om hvor han hadde tenkt seg. Politiet har ikke sikre opplysninger om ham etter at han forlot festen til fots. Det er i avhør av andre festdeltakere kommet fr am ulike opplysninger om Hogsnes var beruset, eller hvor beruset han var. Samtlige deltakere på festen var søndag avhørt bortsett fra en.

- Vi har ingen klare indikasjoner på hvor han hadde tenkt seg, sier Palm.

Hjemmet til den savnede ligger på Tolvsrød nord for Tønsberg i retning Åsgårdstrand, fire til seks kilometer fra stedet der festen ble holdt i et privathus.

Ingen teori

Politiet har ingen teori om hva som kan ha skjedd og finner foreløpig ingen grunn til å se saken i sammenheng med de to andre ungdommene som er forsvunnet, i henholdsvis Hemsedal og Sandvika. Søndag hadde det ennå ikke vært kontakt mellom politiet i Tønsberg og Sandvika/Hemsedal om forsvinningssakene. Men kontakt vil blitt tatt.

Foreldrene meldte sent fredag fra til politiet om at 17-åringen ikke var kommet hjem, nesten et døgn etter at han sist ble sett.

(NTB)

SAVNET: 17 år gamle Lars Gillesen Hogsnes har vært savnet siden torsdag kveld.
BORTE: Heller ikke i dag fant letemannskapene noen spor etter Lars (17).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer