Resultatløst søk etter Lars (17)

Politiet i Tønsberg hadde søndag kveld fortsatt ingen spor etter 17 år gamle Lars Gillesen Hogsnes. Han har vært savnet siden han forlot en privat fest på Nøtterøy i Vestfold torsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mellom 200 og 300 mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, frivillige og politi deltok i letingen søndag, opplyser politiadvokat Jan Helge Palm i Tønsberg politidistrikt.

Letingen søndag var konsentrert om de samme områder som ble undersøkt lørdag - først og fremst kanalen mellom Nøtterøy og Tønsberg samt området mellom den savnedes bopel og huset han forlot i Teie etter festen torsdag kveld.

Nyttårsaften kommer en taktisk etterforsker fra Kripos til Tønsberg for bistå i etterforskningen.

- Vi fikk en anmodning fra Tønsberg-politiet søndag kveld, opplyser politiførstebetjent Nils Skulstad i Kripos.

Avhør

Politiet arbeider ut fra at Hogsnes forlot festen alene omtrent klokka 22.30. Han var den første som brøt opp, og gjorde det uten å gi beskjed om hvor han hadde tenkt seg. Politiet har ikke sikre opplysninger om ham etter at han forlot festen til fots. Det er i avhør av andre festdeltakere kommet fr am ulike opplysninger om Hogsnes var beruset, eller hvor beruset han var. Samtlige deltakere på festen var søndag avhørt bortsett fra en.

- Vi har ingen klare indikasjoner på hvor han hadde tenkt seg, sier Palm.

Hjemmet til den savnede ligger på Tolvsrød nord for Tønsberg i retning Åsgårdstrand, fire til seks kilometer fra stedet der festen ble holdt i et privathus.

Ingen teori

Politiet har ingen teori om hva som kan ha skjedd og finner foreløpig ingen grunn til å se saken i sammenheng med de to andre ungdommene som er forsvunnet, i henholdsvis Hemsedal og Sandvika. Søndag hadde det ennå ikke vært kontakt mellom politiet i Tønsberg og Sandvika/Hemsedal om forsvinningssakene. Men kontakt vil blitt tatt.

Foreldrene meldte sent fredag fra til politiet om at 17-åringen ikke var kommet hjem, nesten et døgn etter at han sist ble sett.

(NTB)

SAVNET: 17 år gamle Lars Gillesen Hogsnes har vært savnet siden torsdag kveld.
BORTE: Heller ikke i dag fant letemannskapene noen spor etter Lars (17).