Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Resultatløst søk etter Tina (20)

Politiets dykkere fant ingen spor etter den savnede Stavanger-kvinnen Tina Jørgensen i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frivillige vil nå gjennomføre strandsøk i nærområdet, og langs ruten mellom der hun sist ble sett natt til søndag og hennes hjem på Grasholmen like utenfor sentrum.

- Vi har tenkt igjennom ruten hun har måttet gå. Under Bybrua er et aktualt område, og der har vi nå gjennomført et søk med dykkere. Det var resultatløst, sier avdelingssjef Einar Bråstad ved Stavanger politidistrikt til Dagbladet.no.

Bråstad avventer nå nye opplysninger fra kriminalavdelingen før han setter i gang nye søk.

- Vi ser det ikke som hensiktsmessig å søke i havnebassenget. Hun forsvant en lørdag kveld, og siden dette er midt i lysløypa så må det ha vært så mye folk der at ingen kunne falle ut i havnebassenget uten at noen merket noe.

Jørgensens familie har ifølge Rogalands Avis leid inn en privat etterforsker i saken. Politiet ber om tips i saken.

- Det er to muligheter i denne saken. Enten har hun blitt utsatt for en ulykke, eller så har hun blitt utsatt for en kriminell handling. Det er foreløpig ingenting som peker i noen av disse retningene, sier avdelingssjef Torbjørn Knutsen ved kriminalavdelingen til Dagbladet.no